Žalios kopūstų salotos – Klivlando klinika

Kopūstų salotose yra džino serbentų, pušies riešutų ir Kalamata alyvuogių

Salotos turi reikšti ne tik romėnų, bostono, bibbo ar net raudonųjų lapų salotas. Kopūstai yra puikaus skonio alternatyva, aprūpinanti vitaminais A, C ir K, jau nekalbant apie skaidulų ir baltymų kiekį.

Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika

Šias funkcinės medicinos direktoriaus Marko Hymano salotas lengva surinkti ir paruošti vos per 40 minučių.

Ingridientai

1 didelė ryšelis lapinio kopūsto, nuluptas ir smulkiai pjaustytas
1 didelė citrina, nulupta ir išspausta sultimis
1/4 puodelio aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 česnako skiltelė, susmulkinta
1/8 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1/4 puodelio skrudintų pušies riešutų
1/4 stiklinės serbentų
1/2 puodelio Kalamata alyvuogių, susmulkintų ir be kauliukų

Kryptys

  1. Sudėkite kopūstą į didelį salotų dubenį ir įpilkite citrinos žievelės ir sulčių, alyvuogių aliejaus, česnako ir druskos. Masažuokite mišinį rankomis 1–2 minutes, kad kopūstai suminkštėtų.
  2. Sudėkite likusius ingredientus ir išmaišykite, kad susimaišytų.
  3. Prieš patiekdami leiskite salotoms pailsėti ir suminkštėti apie 15 minučių. Kopūstų salotos yra geriausios, jei valgomos tą pačią dieną, bet gali būti laikomos per naktį šaldytuve.

Informacija apie maistingumą (vienai porcijai)

Padaro 4 porcijas

Kalorijos: 227
Riebalai: 21 g
Sotieji riebalai: 3 g
Cholesterolis: 0 mg
Skaidulos: 3 g
Baltymai: 4 g
Angliavandeniai: 11 g
Natris: 234 mg

– Receptas suteiktas Marko Hymano, MD.

https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *