Troškinti šveicariški mandulai su smulkintais migdolais – Klivlando klinika
Norite į savo mitybą įtraukti daugiau žalumynų? Šveicarijos mangoldai – giminingi burokėliams ir špinatams, bet panašūs į garstyčių žalumynus ir špinatus – suteikia daug vitamino C ir K, taip pat skaidulų ir geležies. O pagal mūsų paprastą troškintų šveicariškų mangoldų su smulkintais migdolais receptą šių žalumynų paruošimas yra paprastas ir skanus.
Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika
Ingridientai
1/4 puodelio pjaustytų migdolų
1 valgomasis šaukštas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
6 puodeliai pjaustytų šveicariškų mangoldų
Žiupsnelis jūros druskos
Kryptys
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 F. Sudėkite migdolus ant kepimo skardos ir kepkite 6–7 minutes, kol lengvai apskrus.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite šveicarišką mangoldą (stiebus ir lapus) ir druską ir toliau troškinkite, kol suminkštės. Suberkite migdolus ir patiekite.
Informacija apie maistingumą (vienai porcijai)
Padaro 4 porcijas
Kalorijos: 74
Angliavandeniai: 6,4 g
Skaidulos: 1,6 g
Baltymai: 2,2 g
Riebalai: 6,4 g
Cholesterolis: 0 mg
Natris: 154 mg
Kalcis: 45 mg
– Receptas suteiktas Marko Hymano, MD.
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3