Sojų ir sezamų vinaigretė – Klivlando klinika
Sumaišytas su keletu paprastų salotų žalumynų, mūsų padažas yra išskirtinis receptas. O imbieras ir česnakas sustiprina priešuždegiminį poveikį! Kas negalėjo tuo pasinaudoti?
Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika
Ingridientai
2 šaukštai nulupto, susmulkinto šviežio imbiero
2 šaukštai susmulkinto česnako
1/4 puodelio skrudintų sezamų aliejaus
1/4 puodelio žemės riešutų aliejaus
1/2 stiklinės ryžių acto
1/2 puodelio mirino
1/2 puodelio sojos padažo
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
2 šaukštai vandens
Kryptys
- Sumaišykite imbierą, raudonųjų pipirų dribsnius, sezamo aliejų ir žemės riešutų aliejų maišytuve ir sutrinkite iki kreminės masės.
- Supilkite mišinį į vidutinę keptuvę ir maišydami virkite ant mažos ugnies iki aromatingos ir auksinės spalvos apie 6 minutes.
- Į keptuvę supilkite actą, miriną, sojų padažą ir cukrų.
- Mažame dubenyje sumaišykite kukurūzų krakmolo mišinį su keptuvės turiniu.
- Keptuvę pastatykite ant silpnos ugnies ir užvirinkite, kad sutirštėtų, maišydami, kad ištirptų cukrus, apie 2 minutes.
- Perkelkite padažą į dubenį ir atvėsinkite.
- Uždenkite ir šaldykite iki vienos savaitės.
Informacija apie mitybą
Padaro 32 porcijas
Porcijos dydis = 2 šaukštai
Kalorijos: 50
Bendras riebalų kiekis: 3,5 g
Sotieji riebalai: 0,5 g
Transriebalai: 0 g
Cholesterolis: 4 g
Natris: 290 mg
Bendras angliavandenių kiekis: 4 g
Skaidulos: 0 g
Cukrus: 4 g
Baltymai: 0 g
— Alzheimerio ligos prevencijos kulinarijos knyga: 100 receptų, kaip pagerinti smegenų sveikatą (© 2012 Ten Speed Press).
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-ist
https://futuresnutrition.de/blogs/news/was-ist-vitamin-k2
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wozu-ist-vitamin-d3-gut
https://futuresnutrition.de/blogs/news/symptome-eines-vitamin-d3-mangels