Saldžiųjų bulvių maišas su kiaušiniais – Klivlando klinika

Puikus sūdytos jautienos maišos variantas, šis funkcinės medicinos direktoriaus Marko Hymano (MD) versija yra saldžiųjų bulvių ir paprikų derinys, pagardintas žiupsneliu paprikos. Tai skanūs savaitgalio pusryčiai arba vegetariška vakarienė.
Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika
Ingridientai
2 vidutinės saldžiosios bulvės, nuluptos ir smulkiai supjaustytos
1/4 puodelio plius 1 arbatinis šaukštelis aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
3/4 puodelio smulkiai pjaustytų raudonųjų paprikų
3/4 puodelio smulkiai supjaustytos žaliosios paprikos
1/2 puodelio smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno
2 šaukšteliai malto česnako
1 šaukštelis maltų jalapeño pipirų
1/2 šaukštelio jūros druskos
1 šaukštelis malto raudonėlio
1/2 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis paprikos
4 omega-3 kiaušiniai
Kryptys
- Užvirinkite didelį puodą pasūdyto vandens. Saldžiąsias bulves kepkite apie 3 minutes, kol taps traškios. Nusausinkite ir atidėkite į šalį.
- Įkaitinkite 1/4 puodelio aliejaus didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Įpilkite raudonųjų ir žaliųjų pipirų, svogūnų, česnakų, jalapeño pipirų ir druskos. Virkite apie 10 minučių, dažnai maišydami, kol daržovės suminkštės. Padidinkite ugnį iki vidutinės ir suberkite virtas saldžiąsias bulves, raudonėlį, juoduosius pipirus ir papriką. Virkite apie 10 minučių, dažnai maišydami, kol daržovės suminkštės ir švelniai paruduos.
- Likusį aliejų įkaitinkite didelėje, geriausia nepridegančioje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Po vieną įmuškite kiaušinius į nedidelį dubenį ir įdėkite juos į keptuvę. Virkite, kol baltymai sustings. Švelniai apverskite kiaušinius ir virkite apie 1 minutę, kad būtų lengviau, arba apie 2 minutes, kad gerai iškeptumėte.
Informacija apie maistingumą (vienai porcijai)
Padaro 2 porcijas
Kalorijos: 640,8
Riebalai: 31,5 g
Skaidulos: 18,4 g
Baltymai: 14,2 g
Angliavandeniai: 89,0 g
Natris: 719,0 mg
– Receptas suteiktas Marko Hymano, MD.
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3