Rudųjų ryžių plovas su šviežiais obuoliais ir džiovintais vaisiais – Klivlando klinika
Šis ryžių plovo patiekalas yra tiesiog skanus. Švieži obuoliai ir džiovinti vaisiai suteikia įdomų matmenį, o karis, imbieras ir cinamonas suteikia šilumos – rudieji ryžiai leis jums jaustis sotūs ir patenkinti.
Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika
Ingridientai
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1/2 puodelio susmulkinto svogūno
1/4 puodelio kapotų nuluptų morkų
1/4 puodelio kapotų salierų
1 arbatinis šaukštelis kario miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio malto imbiero
1/2 arbatinio šaukštelio cinamono
1 arbatinis šaukštelis malto česnako
1 puodelis ilgagrūdžių rudųjų ryžių
2 puodeliai kapotų obuolių (apie 1 colio gabalėliai)
2 1/4 puodeliai mažai natrio daržovių sultinio (arba vandens)
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/8 puodelio razinų
1/8 puodelio nesaldžių džiovintų abrikosų, susmulkintų
1/8 puodelio nesaldžių džiovintų vyšnių, susmulkintų
2 šaukštai plokščių lapų petražolių, susmulkintų
Kryptys
- Ryžius perplaukite kiaurasamtyje su šaltu vandeniu apie 30 sekundžių. Atidėti.
- Dideliame, sunkiame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite svogūną, morką ir salierą ir patroškinkite apie 5 minutes.
- Suberkite kario miltelius, cinamoną, imbierą ir česnaką ir pakepinkite dar 1–2 minutes. Įmaišykite nuplautus ryžius, daržovių sultinį, druską ir pipirus.
- Užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos, uždenkite ir troškinkite. Po maždaug 20 minučių sudėkite obuolius ir toliau troškinkite, kol visas sultinys susigers ir ryžiai suminkštės, dar apie 30 minučių.
- Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite džiovintus vaisius ir palikite pastovėti uždengę apie 10 minučių, kol vaisiai suminkštės.
- Suberkite kapotas petražoles ir nedelsdami patiekite.
Informacija apie mitybą (vienai porcijai)
Padaro 6 porcijas, 1 porcija = 1/2 puodelio
Bendras riebalų kiekis: 3,5 g
Sotieji riebalai: 0,5 g
transriebalai: 0 g
Baltymai: 3 g
Angliavandeniai: 11 g
Maistinės skaidulos: 4 g
Cukrus: 10 g
Cholesterolis: 0 mg
Natris: 230 mg
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-ist
https://futuresnutrition.de/blogs/news/was-ist-vitamin-k2
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wozu-ist-vitamin-d3-gut
https://futuresnutrition.de/blogs/news/symptome-eines-vitamin-d3-mangels