Kepta kalakutiena su avokadų kremu – Klivlando klinika
Netaupykite kalakutienos šventėms! Šis receptas įrodo, kad kalakutiena yra tobula ir be galo skani ištisus metus!
Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika
Ingridientai
1 avokadas, nuluptas ir be kauliukų
1 didelės citrinos sultys
3 šaukštai aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako, nulupta
1 žiupsnelis jūros druskos
1 žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
3-4 šaukštai filtruoto vandens
6 puodeliai sumaišytų kūdikių žalumynų
6 uncijos pjaustytos skrudintos kalakutienos krūtinėlės
1/2 mažo raudonojo svogūno, plonais griežinėliais
1 marinuotas agurkas, plonais griežinėliais
10 sveikų žalių alyvuogių, be kauliukų ir susmulkintų
Kryptys
Avokadų kremas:
- Avokadą, citrinos sultis, alyvuogių aliejų, česnaką, druską ir juoduosius pipirus sudėkite į virtuvinį kombainą ir 1–2 minutes trinkite iki vientisos masės.
- Lėtai įpilkite vandens ir tęskite apdorojimą, kol padažas taps tirštas ir kreminis.
Salotos:
- Padalinkite žalumynus į dvi serviravimo lėkštes.
- Ant viršaus uždėkite kalakutą, raudonąjį svogūną, agurką ir žaliąsias alyvuoges.
- Apšlakstykite salotas avokadų padažu ir patiekite.
*Likusias kalakutienos salotas ir užpilą laikykite atskirai sandariuose stikliniuose induose, iki trijų dienų šaldytuve.
Informacija apie maistingumą (vienai porcijai)
Padaro 2 porcijas
Kalorijos: 494
Riebalai: 38 g
Sotieji riebalai: 5 g
Cholesterolis: 46 mg
Skaidulos: 9 g
Baltymai: 25 g
Angliavandeniai: 19 g
Natris: 526 mg
– Receptas suteiktas Marko Hymano, MD.
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3