Cannellini pupelių padažas su skrudintais raudonaisiais pipirais – Klivlando klinika

Šis užtepas puikiai tinka Viduržemio jūros dietai. Cannellini pupelės yra pagrindinis ankštinis augalas Toskanoje, Italijoje, o polifenolio turtingi pipirai ir svogūnai bei mūsų smegenis gerinantis sultinys suteikia papildomos naudos.

Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika

Ingridientai

2 šoninės griežinėliai, supjaustyti kubeliais
2 šaukštai kubeliais pjaustytų salierų
2 šaukštai supjaustyto geltonojo svogūno
2 šaukštai nuluptų, kubeliais pjaustytų pastarnokų
1 valgomasis šaukštas susmulkinto česnako
2 puodeliai džiovintų cannellini pupelių, mirkyti per naktį ir nusausinti
5 puodeliai smegenis gerinančio sultinio
1 valgomasis šaukštas smulkintų šviežių čiobrelių lapelių
Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
2 raudonos paprikos

Kryptys

  1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies kepkite šoninę, kol riebalai ištirps ir šoninė taps traški (4–6 minutes).
  2. Sudėkite salierą, svogūną, pastarnoką ir česnaką. Virkite, retkarčiais pamaišydami, kol daržovės pradės ruduoti (apie 2 minutes).
  3. Sudėkite pupeles, sultinį ir čiobrelius.
  4. Užvirkite ant silpnos ugnies ir uždengę virkite, kol pupelės suminkštės (1–1,5 valandos).
  5. Naudodami panardinamąjį trintuvą ir pulsuodami, sutrinkite pupelių mišinį keptuvėje, sustokite, kai padažas įgaus gražią, stambų tekstūrą.
  6. Pagardinkite druska ir pipirais.
  7. Perkelkite į serviravimo dubenį ir palikite atvėsti.
  8. Skrudinkite raudonąją papriką 375 F temperatūroje ant kepimo skardos, ant grotelių arba palaikykite virš liepsnos ant dujinės viryklės, naudodami žnyples. Sudeginkite odą, sukdami ją, kad tolygiai suanglėtų, 5–8 minutes, kol oda pradės skilinėti.
  9. Sudėkite pipirus į nedidelį dubenį ir uždenkite plastikine plėvele 5 minutes. Odelė atsiskirs nuo paprikos, todėl galėsite lengvai ją nulupti.
  10. Kai paprikos atvės, nulupkite ir išskobkite sėklas. Tada supjaustykite juos juostelėmis.
  11. Išdėliokite paprikas ant panardinimo ir patiekite.

Informacija apie maistingumą (vienai porcijai)

Padaro 16 porcijų
1 porcija = 2 šaukštai

Kalorijos: 100
Bendras riebalų kiekis: 2 g
Sotieji riebalai: 0,5 g
transriebalai: 0 g
Cholesterolis: 0 mg
Natris: 155 mg
Bendras angliavandenių kiekis: 15 g*
Skaidulos: 8 g
Cukrus: 1 g*
Baltymai: 5 g
* = plius nedidelis nenustatytas kiekis iš sultinio

— Alzheimerio ligos prevencijos kulinarijos knyga: 100 receptų, kaip pagerinti smegenų sveikatą (© 2012 Ten Speed ​​Press).

https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *