Banana-Kale Wake-Up kokteilis – Klivlando klinika

Gaminant glotnutį, palyginti su sulčių spaudimu, sutaupoma vertingų skaidulų ir kitų maistinių medžiagų, kurios paprastai išmetamos spaudžiant sultis. Mūsų skaniame variante yra kopūstų, kuriuose yra daug polifenolių (širdžiai naudingo mikroelemento), o nedidelį kartumą subalansuoja bananų saldumas. Ir malti gvazdikėliai yra geras antioksidantų šaltinis, tačiau naudokite tik mažą žiupsnelį, nes gvazdikėliai yra stiprūs!
Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika
Ingridientai
1/2 puodelio kapotų kopūstų lapų
2 prinokę bananai, nulupti ir supjaustyti
1/2 puodelio paprasto graikiško jogurto
1/4 puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių
1 valgomasis šaukštas medaus
1/2 stiklinės ledo kubelių
Mažytis žiupsnelis maltų gvazdikėlių
Kryptys
- Kopūstą, bananus, jogurtą, apelsinų sultis, medų ir ledą sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
- Supilstykite į stiklines ir papuoškite mažu žiupsneliu maltų gvazdikėlių. Patiekite iš karto.
Informacija apie maistingumą (vienai porcijai)
Padaro 2 porcijas
Kalorijos: 220
Bendras riebalų kiekis: 3,5 g
Sotieji riebalai: 1,5 g
transriebalai: 0 g
Cholesterolis: 10 mg
Natris: 25 mg
— Alzheimerio ligos prevencijos kulinarijos knyga: 100 receptų, kaip pagerinti smegenų sveikatą (© 2012 Ten Speed Press).
https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3