Receptas: Kimchi – Klivlando klinika


Naminis kimchi stiklainyje

Kimchi yra marinuotų daržovių mišinys, žinomas dėl savo ryškių, aštrių skonių ir aromato. Mūsų receptas gerina virškinimą, jame gausu vitaminų ir skaidulų. O dėl šviežių mangų ir apelsinų skonio jis tikrai pradžiugins jūsų burną.

Cleveland Clinic yra ne pelno siekiantis akademinis medicinos centras. Reklama mūsų svetainėje padeda palaikyti mūsų misiją. Mes neremiame ne Klivlendo klinikos produktų ar paslaugų. politika

Ingridientai

1 puodelis rupios jūros druskos
2 litrai vandens
2 vidutinės didelės Napa kopūsto galvutės (kiekvienas apie 2 1/2–3 svarai), susmulkintos
1 valgomasis šaukštas žuvies padažo
1 galva česnako, skiltelės atskirtos, nuluptos ir nupjautos
1/2 colio šviežio imbiero gabalėlis, nuluptas ir susmulkintas
1/2 puodelio korėjietiškos čili pastos (gochujang)
1 valgomasis šaukštas košerinės druskos
2 šaukštai cukraus
1/2 vidutinio daikono ridiko (apie 6 uncijos), nulupti ir supjaustyti išilgai 1/2 colio griežinėliais
1 ryšelis žaliųjų svogūnų, baltos ir žalios dalys, supjaustytos 1 colio ilgio
1 mangas, nuluptas, be kauliukų ir susmulkintas
2 apelsinai, žievelės nuluptos, supjaustytos apskritimais

Kryptys

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite jūros druską ir vandenį ir maišykite, kol druska ištirps.
  2. Panardinkite kopūstą į vandenį ir palikite mirkti kambario temperatūroje 3–4 valandas.
  3. Sumaišykite česnaką, imbierą ir žuvies padažą virtuviniu kombainu arba blenderiu ir sutrinkite iki smulkiai sumaltos. Perkelkite mišinį į didelį dubenį.
  4. Įpilkite čili pastos, košerinės druskos ir cukraus. Maišykite, kad susijungtumėte.
  5. Sudėkite daikoną ir žaliuosius svogūnus ir gerai išmaišykite.
  6. Kopūstą nusausinkite kiaurasamtyje, gerai nuplaukite ir vėl nusausinkite. Naudodami rankas suspauskite galvutes, kad pašalintumėte kuo daugiau vandens.
  7. Į dubenį sudėkite kopūstus, mangus ir apelsinus ir gerai išmaišykite, stipriai paspauskite, kad neliktų oro burbuliukų, ir įsitikinkite, kad visi ingredientai gerai padengti prieskoniais.
  8. Perkelkite kimchi mišinį į sandarų indą ir prieš patiekdami palikite dvi ar tris dienas šaldytuve.

Informacija apie mitybą

Padaro apie 8 porcijas

Kalorijos: 160
Bendras riebalų kiekis: 0,5 g
Sotieji riebalai: 0 g
transriebalai: 0 g
Cholesterolis: 0 g
Natris: 1200 mg
Bendras angliavandenių kiekis: 11 g
Skaidulos: 4 g
Cukrus: 5 g
Baltymai: 6 g

Alzheimerio ligos prevencijos kulinarijos knyga: 100 receptų, kaip pagerinti smegenų sveikatą (© 2012 Ten Speed ​​Press).

https://futuresnutrition.de/blogs/news/wichtige-quellen-fur-vitamin-d
https://futuresnutrition.de/blogs/news/uberschussiges-vitamin-d3
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-die-richtige-dosierung
https://futuresnutrition.de/blogs/news/vitamin-d3-zufuhr
https://futuresnutrition.de/blogs/news/sonnenvitamin-hormon-d3


Leave a Reply

Your email address will not be published.